GLASBEWASSING * GEVELREINIGING * GRAFFITI REINIGING * IMPREGNEREN * BOUWSCHOONMAAK
GSH Bedrijfsdiensten - Specialistische Reiniging | Diensten
Glasbewassing door GSH bedrijfsdiensten

Milieuvriendelijk ramen wassen met osmose water.

GSH bedrijfsdiensten heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het wassen van ramen en gevels met het osmose systeem. Puur water, vrij van mineralen en kalk, wordt via een telescoop-borstel op de ramen aangebracht, waarna het streeploos opdroogt. Osmose water absorbeert meer vuil en droogt sneller met een verbluffend resultaat.

Vanaf 2005 maken wij gebruik van deze osmose techniek. De glazenwasser hoeft slechts 1 handeling te verrichten en kan met beide benen op de grond blijven staan. Het gebruik van ladders is hierdoor overbodig. Wij kunnen met behulp van een telescoop-borstel werken tot wel 17,5 meter hoogte. Het resultaat is niet alleen verbluffend maar ook zeer milieuvriendelijk.

Omdat onze glazenwassers zonder ladders kunnen, kunnen zij zeer snel en concurrerend werken. Als u dus wilt besparen op glasbewassing en toch een perfect resultaat wenst bent u bij ons aan het juiste adres.
Glasbewassing
GHS bedrijfsdiensten heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het wassen van ramen en gevels met het osmose systeem.

Gevelreiniging
Met moderne gevelreiniging apparatuur is GSH bedrijfsdiensten in staat muren, daken en gevels op een uiterst milieuvriendelijke wijze te reinigen.

Graffiti reiniging
Het reinigen en beschermen van uw gevel is een vak apart. GSH bedrijfsdiensten heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het reinigen en beschermen van gevels.

Impregneren
Op milieuvriendelijke wijze verwijdert GSH bedrijfsdiensten dagelijks ongewenste graffiti uit het straatbeeld. Dit gebeurt zorgvuldig en met respect voor ondergrond en omgeving.

Bouwschoonmaak
Bouwopleveringen vereisen vaak doorzettingsvermogen. Het presteren onder tijdsdruk is altijd weer een hele opgave. Toch heeft GSH bedrijfsdiensten door de jaren heen alweer heel wat schoonmaakprojecten in de bouw uitgevoerd.