GLASBEWASSING * GEVELREINIGING * GRAFFITI REINIGING * IMPREGNEREN * BOUWSCHOONMAAK
GSH Bedrijfsdiensten - Specialistische Reiniging | Impregneren
IMPREGNEREN

Met moderne gevelreiniging apparatuur is GSH bedrijfsdiensten in staat muren, daken en gevels op een uiterst milieuvriendelijke wijze te reinigen. Of u nu oude, beschilderde, biologische aangetaste muren of gevels met kalkuitslag heeft, wij gaan de uitdaging graag aan om uw gevel weer in perfecte nieuwstaat te krijgen.

Indien uw gevel compleet gereinigd is en er weer schoon en netjes uit ziet, doet u er verstandig aan deze door ons te laten impregneren. Dit voorkomt dat de gevel niet aangetast kan worden door de verschillende weersinvloeden voor een zeer lange periode. Voor het impregneren van de buitenzijde gebruiken wij een milieuvriendelijk en reukarm middel. Dit middel is onschadelijk voor het milieu en voor de mens.

Het impregneermiddel heeft een zeer lange levensduur doordat het een chemische verbinding maakt met de gevel ondergrond. Het impregneermiddel is alkali- en UV-bestendig. Het werkt volledig impregnerend, zodat geen filmvorming of glans ontstaat. Het is voor 95% dampdoorlatend en daardoor ademend. Kortom, een impregneermiddel waar wij 5 jaar garantie op geven.