GLASBEWASSING * GEVELREINIGING * GRAFFITI REINIGING * IMPREGNEREN * BOUWSCHOONMAAK
GSH Bedrijfsdiensten - Specialistische Reiniging | Organisatie
De laatste jaren heeft GSH bedrijfsdiensten een sterke groei meegemaakt. Ondanks de economische situatie heeft GSH bedrijfsdiensten zich staande weten te houden. Dit is mede te danken aan een gemotiveerd en professioneel team medewerkers. Wij geloven dat het enthousiasme en het werk plezier van de medewerkers zich terug betaald in tevreden klanten.

VCA gecertificeerd
Onze werkzaamheden bestaan uit het reinigen, schoonmaken en impregneren van alle soorten gevelbeplating, beton, metselstenen, aluminium of kunststof. Door onze vakkennis en de ervaring van onze medewerkers, die allen VCA gecertificeerd zijn worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken en methodieken.

SNA-keurmerk
Met trots kunnen wij melden dat GSH Bedrijfsdiensten geregistreerd staat bij de Stichting Normering Arbeid. Wij vinden het belangrijk dat onze onderneming voldoet aan de doelstelling en de normen die SNA op heeft gesteld. Wij denken dat het een verbetering is voor de onderneming en het houd ons scherp in de organisatie en naar onze klanten toe.

Het SNA keurmerk is gebaseerd op 2 normen de NEN-4400-1 (Nederlandse ondernemingen) en 4400-2 (buitenlandse ondernemingen.
Kenmerkend voor GHS bedrijfsdiensten is dat iedereen in het team gelijkwaardig behandeld en gewaardeerd wordt voor zijn of haar werkzaamheden. Dit maakt GSH bedrijfsdiensten een prettig bedrijf om voor te werken en een bedrijf om trots op te zijn!

Wilt u meer weten over onze diensten bel gerust of stuur ons een bericht via het contactformulier.

GSH bedrijfsdiensten is meer dan een bedrijf, namelijk een met een hart.
Het personeel